Klanten service

Hoe kunt u bestellen
•Voor een bestelling hoort u zich eerst in te loggen en uw gegevens in te vullen daar wij voor verzending uw gegevens nodig hebben.
•Na aanmelden ontvangt u een e-mail ter bevestiging opdat wij er zeker van willen zijn dat uw gegevens kloppen.
•Na inloggen kunt u uw bestelling plaatsen en afrekenen•
• Uw gegevens en order historie kunt u ten allen tijden zelf verwijderen. Indien u dit door ons wilt laten uitvoeren kunt u contact met ons opnemen en wij zorgen dan voor de verwijdering van uw gegevens Klantenservice.

Niet tevreden of klachten
Indien u niet tevreden bent over een product of over onze dienstverlening laat ons dat dan per e-mail weten.
U ontvangt binnen één werkdag een ontvangstbevestiging van uw klacht en wij nemen binnen 14 dagen contact met u op om het probleem inhoudelijk met u te behandelen. Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)Vermeld altijd uw telefoonnummer in de correspondentie omdat wij persoonlijk contact op prijs stellen. Klantenservice

Wettelijke garantie: recht op goed product
De wettelijke garantie betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Als een product niet deugt, heeft u recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland. Dit is omdat het ene product langer mee gaat dan het andere. Is het probleem met het product uw schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Heeft u het product normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie.
De volledige tekst over onze garantie kunt u vinden onder punt 6 van onze “Algemene voorwaarden” De schermen van Skywalk hebben een fabrieksgarantie van 2 jaar bij een eerste tweejaarskeuring bij Skywalk kan de garantie met twee jaar verlengd worden. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Retour zenden en herroepingsrecht:
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.”
De adresgegevens waaraan een product heen gezonden moet worden is:

Pancho and AmeliaASET bv
Burg, Bickerstraat 22
1111 CB  Diemen


Voor een retourzending kunt u gebruikmaken van het Europees modelformulier maar u bent hiertoe niet verplicht. Graag ontvangen we bij de retourzending (tevens) uw aankoopbewijs (bijvoorbeeld de factuur)

Reparaties:
Reparaties dient u nooit zelf uit te voeren, dan vervalt de garantie.
Reparaties kunnen met onze toestemming direct aan de betreffende fabrikant of leverancier gezonden worden.
De kosten voor de verzending en retourzendingen komen ter uwer lasten (de klant).
De adresgegevens waar een product heen gezonden dient te worden, vraagt u aan bij de Klantenservice

Contact:
Wij adviseren u altijd schriftelijk per e-mail contact met ons op te nemen.
Om de kosten laag te houden zijn wij telefonisch heel beperkt bereikbaar.
Vermeld in uw correspondentie altijd uw adresgegevens en telefoonnummer(s)
Als het om een order gaat altijd de reverentie gegevens van de order vermelden.

Bezoeken:
Indien u een order wilt afhalen of producten zien, kunt u een afspraak te maken.

Betaling:
In het betaal proces kunt u kiezen uit direct betalen met iDeal, overschrijven per IBAN. Bij betaling via IBAN worden de goederen verzonden als het bedrag voor minimaal 50% op onze rekening staat, het resterende bedrag moet u direct voldoen bij levering.

BTW:
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Op de bestelbon en op de factuur wordt de BTW apart vermeld.

Kosten verzending:
Bij verzending binnen Nederland berekenen wij € 10,40 aan kosten excl. BTW dit is € 12,58 inclusief BTW. De goederen worden dan aangetekend met een tractrace nummer aan u verzonden via Postnl.nl
Op verzoek (telefonisch of per e-mail) kan hiervan afgeweken worden.

Kosten gebruik betaalmethoden
Er worden geen kosten in rekening gebracht voor binnenlandse betaalmethoden.
Bij betalingen uit het buitenland worden de kosten netto in rekening gebracht.

Levertijd:
Indien de goederen voorradig zijn verzenden wij dit aangetekend en verzekerd binnen 3 werkdagen aan u toe. Bij speciale bestellingen of wanneer de goederen niet voorradig zij nemen wij contact met u op en spreken een levertijd met u af.
U dient te tekenen voor ontvangst. In bijzondere gevallen, na telefonisch overleg, kunnen de goederen op uw risico per gewone post aan u gezonden worden. Magneetplaten worden altijd aangetekend verzonden.

Levering en uitvoering
Alle goederen worden u door een Postnl.nl aangetekend aangeboden. Als de goederen door ons verzonden zijn ontvangt u per e-mail een verzendbon met de link waarin de trac en trace code van de vervoerder staan.
Wanneer u niet thuis bent of wanneer er niemand gemachtigd is om voor ontvangst te tekenen worden de goederen nogmaals door de vervoerder aangeboden. Wanneer de goederen onverhoopt niet afgeleverd kunnen worden retourneert de vervoerder de goederen terug naar de afzender. Wij nemen den contact met u op om voor verdere afhandeling van de order te zogdragen.

Bedrijfsgegevens:

Pancho and Amelia ASET bv

Kantoor:
Burg. Bickerstraat 22
NL – 1111 CB  Diemen
The NETHERLANDS

Showroom + Afhaalpunt
Weesperstraat 118U
1112 AP  Diemen

www.panchoamelia.com
e-mail: info@panchoamelia.com
telefoon: +316 1812 3766

KvK.: 5077 4948 0000
TAX/BTW.: NL822920384B01

IBAN: NL02 RABO 0125 7761 36
T.n.v.: Pancho and Amelia ASET bv
BIC: RABONL2U

This post is also available in: Noors Bokmål